fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
28
september

Bag2School

Via de organisatie Bag2School Nederland hebben wij samen met OBS Het Anker een kleding inzamelingsactie opgezet om extra geld in te zamelen voor speel- en leermateriaal voor onze leerlingen.

Bag2School Nederland verzamelt kleding van scholen, instellingen en verenigingen en keert per kilo een bedrag uit. Bag2School wil de afvalberg niet nóg hoger maken en deze wijze van werken helpt indirect het milieu (recycling) en creert werkgelegenheid. Daarnaast helpt het ons te sparen voor extra speel- en leermateriaal. Een geheel gevulde zak weegt ongeveer tien kilo en brengt daarmee 3,- euro op. Als er veel zakken worden ingeleverd, ontstaat een leuk bedrag dat wij kunnen besteden aan diverse speel- en leermaterialen voor alle leerlingen.

Kom in actie!

Wij zouden het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door de Bag2School zak te vullen met de oude nog bruikbare kleding/textiel van u en uw kinderen. Dit zijn bijvoorbeeld schoenen, shirts, broeken, riemen, maar ook lakens, dekens, tassen en knuffels. Kijk op de website van Bag2School voor een volledige lijst met wat er wel en niet ingezameld mag worden, www.bag2school.nl . Daarnaast vindt u hier nog meer informatie over hoe de inzameling in zijn werk gaat en waar de kleding heen gaat.

Heeft u meer kleding dan in de speciale Bag2School zak past? Geen zorgen, u mag ook gebruik maken van andere (stevige) zakken om uw kleding in te stoppen. PMD-zakken zijn hier niet voor geschikt.

Bag2School zal de kleding inzamelen op woensdag 17 oktober. Breng uw zakken tussen 07:30 uur en 09:00 uur in de fietsenstalling en help ons om samen een fantastische inzameling neer te zetten!

Alvast enorm bedankt voor uw hulp!