fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Traktaties

Voor kinderen die jarig zijn wordt gezongen en zij kunnen trakteren in hun eigen klas. Ook mogen zij de klassen rond om de andere juffen en meesters een traktatie aan te bieden. Ouders van kinderen in de kleutergroepen mogen in overleg met de leerkracht bij het vieren van de verjaardag op school aanwezig zijn. 

Een traktatie is een extraatje dat hoort bij verjaardagen en vieringen. Een traktatie hoeft niet groot te zijn en hoeft ook niet al te veel calorieën te bevatten. Op internet zijn vele voorbeelden van traktaties voor alle leeftijden te vinden. Ook zijn er websites, die aanvullende informatie geven over trakteren op school. Kijk bijvoorbeeld eens op deze website: http://www.gezondtrakteren.nl/

Wij stellen het op prijs als u kiest voor een gezonde traktatie. U kunt met de leerkracht afstemmen wanneer en waarop uw kind trakteert. Heeft uw kind een glutenallergie? Dan vragen wij u om iets lekkers bij de leerkracht af te geven voor het snoeptrommeltje. Uw kind kan dan een veilige traktatie nemen.