fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
16
augustus

CSG De Waard App niet meer in gebruik

Onze school stapt over op het gebruik van Parro in plaats van de CSG De Waard app.

Parro is gebruiksvriendelijker en geeft veel voordelen. Het is gekoppeld aan het ouderportaal van ons leerlingvolgsysteem Parnassys, waardoor de oudercommunicatie op 1 platform kan plaatsvinden. Zo kunnen wij eenvoudig en veilig communiceren om elkaar op de hoogte te houden.

Met Parro kun je de activiteiten van je kind op school volgen. De schoolactiviteiten staan in de agenda en je ontvangt bijvoorbeeld foto's of andere updates vanuit de groep. Ook kun je je opgeven om mee te helpen bij activiteiten, je inschrijven voor een ouder/kindgesprek of een één op-één gesprekje met de leerkracht van je kind voeren. Alles binnen één overzichtelijke app! 

Je kunt Parro op je telefoon/tablet gebruiken door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store. De app kun je vinden door te zoeken op Parro. Gebruik je Parro liever vanaf een pc of laptop? Ga naar https://talk.parro.com en zet dit desgewenst als snelkoppeling in het startmenu of op het bureaublad.  

De leerkrachten zullen vrijdag 18 augustus de laatste groepsinstellingen in Parro afstemmen en jullie toevoegen aan hun groep. Jullie ontvangen vervolgens een geautomatiseerde e-mail vanuit Parro en kunnen dan inloggen en de agenda en berichten van de groep zien.

Nieuwsberichten zullen niet meer gedeeld worden via De CSG De Waard app. Vanaf volgende week gaan we daarvoor Parro gebruiken. Tot 1 september zullen we alle informatie voor de zekerheid ook nog delen via de mail.

Houd de mailbox dus goed in de gaten. Vandaag vindt u daarin ook de Informatiebrief over schooljaar 2023/2024.