fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
14
april

Informatie Koningsspelen

Op vrijdag 21 april doet onze school weer mee aan de Koningsspelen. De dag bestaat uit sportieve activiteiten die worden voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk, gezond Koningsontbijt. 

We starten de dag om 08.30 uur met het meezingen en dansen op ZiggZagg, het lied van Kinderen voor Kinderen voor de Koningsspelen 2023. Het is de bedoeling dat alle kinderen tot die tijd op het grote plein buiten wachten. Daarna gaan we naar binnen voor het Koningsontbijt in de eigen groep. 

Na het ontbijt zijn er sportieve activiteiten uitgezet. Groep 1 en 2 doen spellen op het kleuterplein. Dit hebben we samen georganiseerd met Het Anker. Groep 3 t/m 8 doet een spellencircuit en een voetbalclinic op de sportvelden. 

Om 12.00 uur gaan de kinderen terug naar school waar ze nog iets drinken en wat lekkers krijgen. Alle kinderen zijn op deze dag om 12:30 uur vrij. Daarna begint voor hen de meivakantie.

Voor deze dag is het handig om makkelijke/sportieve kleding aan te trekken. We zouden het leuk vinden als dit in de kleuren oranje/rood/wit/blauw kan. Voor het ontbijt willen we u vragen uw kind(eren) een bordje/beker/bestek mee te geven in een plastic tasje. Wilt u voor de kinderen in groep 3 t/m 8 a.u.b. ook een flesje water meegeven voor op het sportveld?