fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
8
december

Kerstviering op school

Dit jaar vieren wij Kerst door op woensdagavond 21 december de Sophia's Lichtjestocht te lopen. Zo laten wij zien dat wij aan de kinderen in het ziekenhuis denken, ook tijdens de feestdagen. De opbrengst van de Lichtjestocht komt ten goede aan het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen. Hier kunnen kinderen met een zeldzame ziekte in de toekomst sneller de juiste diagnose krijgen en beter behandeld worden.

Om de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis te steunen kunnen de kinderen de Lichtjestocht laten sponsoren door ouders, opa's en oma's of andere familieleden en vrienden. Dit kan door de QR-code te scannen op de flyer die zij morgen mee naar huis krijgen, of via deze link: https://www.lichtjessophia.nl/actie/cbs-de-regenboog

De kinderen maken op school een lampion. Op woensdag 21 december tussen 18.30 uur en 18.45 uur halen zij hun lampion op bij de leerkracht(en) en lopen zij samen met een ouder, of een ander familielid, vanaf school een korte route door Heinenoord. De route krijgt u van tevoren van ons. Bij terugkomst op het schoolplein is er voor iedereen wat drinken en wat lekkers bij een van de kraampjes. U kunt er ook de kerstwerkjes kopen die door de kinderen zelf zijn gemaakt. Het kerstverhaal wordt verteld en we zingen met elkaar kerstliedjes onder begeleiding van meester Kees. Het is de bedoeling dat we met zijn allen zingen: kinderen, leerkrachten en ouders samen. Volgende week krijgt u de kerstliedjes toegestuurd om thuis te kunnen oefenen. 

Wij hopen een gezellige kerstviering met elkaar, en op droog winterweer!