fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 4/5

Welkom in groep 4/5.

 

Een super gezellig klasje met 24 fantastische kinderen. Groep 4 en 5 zitten bij elkaar in de klas en krijgen les van juf Annette (ma-di-wo) en juf Kirsten (do-vr). 

 

Groep 4 is best een moeilijk jaar. De kinderen moeten leren hoe ze een boek en los schrift moeten gebruiken. Ook gaan ze steeds meer leren zelfstandig te werken. Dat is best lastig als je nog zo jong bent! Gelukkig helpen de juffen hen daarbij en gaat steeds beter. 

In groep 5 krijg je ook allemaal nieuwe dingen geleerd. Zo moet je bijvoorbeeld al een boekbespreking doen en krijg je alle wereldoriëntatievakken (geschiedenis, aardrijkskunde en natuur) als aparte vakken aangeboden.

De kinderen en juffen zijn natuurlijk ook de hele dag bezig met vakken als rekenen, taal, spelling en lezen. Gelukkig doen we tussendoor ook spelletjes of plannen we een rustmomentje in. Ook zorgen we elke week voor muziek- en crealessen. Juf Kirsten is dol op crea en juf Annette is gek op verhalen vertellen. 

Met elkaar maken we er een gezellig jaar van! 

Geregeld zullen we een leuk nieuwtje of een gezellige foto met jullie delen, zodat iedereen kan zien hoe fijn we het hebben. 

 

Nieuws van groep 4/5

21
januari

Knutsel opdracht skiën en snowboarden

4/5

Hoe vinden jullie onze skiërs en snowboarders? 

26
november

Onze Pietenstoomboot! (kopie)

4/5

Vandaag hebben de kinderen van groep 4/5 heel hard gewerkt a...