fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1

Hallo allemaal.

Wij zijn groep 1 van de Regenboog. Er zitten nu 13 kinderen in de klas, maar er komen regematig nieuwe kinderen bij ons in de klas.
Onze meester is meester Kees en speelt graag gitaar. Elke dag zingen we wel liedjes met zijn gitaar.
Als we op school komen beginnen we vaak in de kring. De kinderen mogen dan vertellen, of de meester vertelt een bijbelverhaal. Daarna zingen we liedjes met elkaar.
Elke dag gaan we ook buiten spelen. Daar kunnen de kinderen, fietsen, glijden, schommelen, voetballen, in de zandbak spelen en nog veel meer.
Binnen in ons lokaal spelen de kinderen in de hoeken. We hebben een poppenhoek, een bouwhoek, een zand en een watertafel en nog veel meer. In de kasten staan ook hele mooie puzzels, constructiematerialen en andere spelletjes die de kinderen kunnen kiezen. We knutselen, tekenen, kleien, en verven ook met elkaar.
Op woensdag gaan we gymmen in het speellokaal. Daar is vaak een hele mooie speeltuin klaargezet.
We hebben ook een grappige vogel in de klas. Hij heet Karel, en is soms wel een beetje ondeugend. Hij doet regelmatig taal en rekenspelletjes met de kinderen. We hebben ook nog een aap. Hij heet Beatle(Bietel) en hij kan alleen maar engels praten.
Wat wij heel belangrijk vinden is dat de kinderen met plezier naar school gaan en elke dag blij en lachend naar huis gaan.

Nieuws van groep 1

3
september

De eerste schoolweek

1

We gaan weer naar school en in de eerste week hebben we lekk...